+370 609 75000
info@oridanas.lt
I-V | 08:00 - 17:00

Griovimo paslaugos

PagrindinisGriovimo paslaugos

Griovimo darbai – viena iš rizikingiausių statybos sektoriaus sričių.

Tai itin plati statybų sritis, reikalaujanti specifinių žinių. Dėl didelės rizikos susižaloti, pastarųjų nerekomenduojama atlikti su tuo niekuomet nesusidūrusiems asmenims. Profesionalai pasirūpins tinkamu ir saugiu aplinkos paruošimu tolimesniems statybų etapams. Taigi, nerizikuokite savo sveikata bei kreipkitės tiesiai į specialistus.

Kokias paslaugas teikiame?

Mūsų teikiamos griovimo paslaugos apima pakankamai platų darbų spektrą. Prieš pradedant griauti bet kokį statinį, visapusiškai domimės tolimesniais planais konstrukcijos vietoje, jog galėtume kuo geriau paruošti aplinką būsimoms statyboms. Įmonėje dirbantys specialistai pasirūpins:

  • Įvairių statinių ir pastatų griovimu bei demontavimu.
  • Statybinio laužo išvežimu.
  • Sklypų sukėlimu, pamatų užpylimu, pasiruošimui statyboms.
  • Aplinkos ir senų pastatų tvarkymu.
  • Šiukšlių išvežimu.
  • Sienų pjovimu ir gręžimu.
  • Reikalingomis pažymomis.

Kiekvieną iš nurodytų darbų atlieka įmonėje dirbantys profesionalai. Naudojame modernią ir saugią techniką, o į kiekvieną situaciją žvelgiame individualiai bei stengiamės surasti geriausius sprendimus. Viskas, ką turite padaryti – tai susisiekti su mumis nurodytais kontaktais. Aptarsime būsimus darbus ir susitarsime dėl Jums patogiausio laiko šiems pradėti.

Sienų griovimo ypatumai

Sienų griovimas – vienas iš rizikingiausių darbų, kurio jokiu būdu nerekomenduojame atlikti savarankiškai. Šį atsakingą procesą privalo atlikti apmokyti profesionalai, kurie užtikrins, jog viskas vyktų saugiai bei efektyviai. Prastai atliktas darbas gali pakenkti netgi pastato tvirtumui, todėl darydami tai savarankiškai prisiimate didelę riziką. Įprastai, sienų griovimas reikalingas tuomet, kai klientai nori perplanuoti tam tikrą erdvę. Dažniausiai susiduriame su naujo būsto ar biuro pertvarkymu. Sienų griovimas būsto viduje yra kiek paprastesnis, tačiau pastarajam įgyvendinti vis tiek reikalingi profesionalai. Tuo tarpu, lauko sienų demontavimas – tai ganėtinai sudėtingas ir galingos technikos reikalaujantis darbas. Bet kokiu atveju, norėdami sulaukti pagalbos, nedvejokite bei kreipkitės į mūsų įmonėje dirbančius specialistus. Pasirūpinsime, jog suteiktos griovimo paslaugos būtų įgyvendintos saugiai, efektyviai ir kokybiškai.

Pastatų griovimas

Pastatų griovimas reikalauja ne tik specifinių žinių, tačiau ir tinkamos technikos. Stengiamės atsižvelgti į kiekvieno kliento individualius poreikius, o po griovimo darbų paliekame maksimaliai tvarkingą aplinką. Užduotis atliekame sutartu laiku, suteikdami aukščiausią kokybę už tikrai priimtiną kainą. Daugeliui klientų kyla klausimas – kokius pastatus griauname? Kaip keletą pavyzdžių galėtume pateikti:

  • Ūkinės paskirties pastatus, pavyzdžiui, šiltnamius, sandėliukus ir panašiai.
  • Mūrinius ar medinius pastatus.
  • Komercinės paskirties pastatus, tarkime, parduotuves.
  • Avarinės būklės namus.
  • Kitų tipų pastatus Klaipėdoje, Palangoje, Šventojoje ir apylinkėse.

Visgi, dėl konkretesnės informacijos, nedvejokite su mumis susisiekti nurodytais kontaktais. Aptarsime pastato ypatumus, būsimų darbų detales ir priimsime individualiai Jums geriausią sprendimą.

Pastatų demontavimas

Mūsų teikiamos griovimo paslaugos taip pat apima ir pastatų demontavimą. Į tai įeina įvairių elektros prietaisų atjungimas, langų, durų, interjero elementų bei santechnikos įrangos demontavimas. Taip pat, pasirūpiname įvairiomis lauko konstrukcijomis, tarkime, laiptų turėklais. Galutinė demontavimo darbų kaina priklauso nuo daugybės aspektų – objekto vietovės, aukščio, projekto apimties ir sudėtingumo. Taigi, dėl konkretesnės informacijos susisiekite su mumis nurodytais kontaktais.

Statybinio laužo išvežimas

Po statybų susikaupę atliekos – didelis galvos skausmas bet kuriam žmogui. Visgi, mūsų įmonėje dirbantys specialistai pasirūpina statybinio laužo išvežimu, todėl Jums nebereikia pergyventi dėl tvarkingos aplinkos. Dalis žmonių pamiršta, jog įstatymai griežtai draudžia statybinėmis atliekomis užteršti tam nepritaikytus konteinerius. Taipogi, šių negalima palikti ir kitose tam nepritaikytose vietose, pavyzdžiui, pamiškėse. Tad, norėdami tinkamai atsikratyti susikaupusiomis šiukšlėmis, greičiausiai turėsite nuomoti specialią techniką, prašyti aplinkinių pagalbos. Taip išeikvosite nemažai savo brangaus laiko ir apsikrausite pečius papildomais rūpesčiais. Ar tikrai verta? Greičiausiai ne. Dėl šios priežasties, kreipkitės į mūsų įmonę – pasirūpinsime kokybiškai atliktais griovimo darbais bei maksimaliai sutvarkysime aplinką po jų.

Ieškote statybų paslaugų įmonės?

Susisiekite ir pasikalbėkime apie jūsų projektą!

Susisiekite naudodami formą

Slapukai
Mes naudojame slapukus, kad pagerintume jūsų patirtį mūsų svetainėje. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.
Sutinku Plačiau